OSA računarski inžinjering

SrpskiEnglish
Naslovna / Proizvodi / Océ i Canon
http://www.osa.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/870965slide_01.pnglink
http://www.osa.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/364825slide_02.pnglink
http://www.osa.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/852618slide_02.pnglink
http://www.osa.rs/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/554614Unidocs_baner.jpglink

.

.

.

.

Autodesk Kern Canon Oce UniDocs

Océ

Izbor profesionalaca!

Océ i Canon su vodeći svetski proizvođači mašina i sistema za digitalnu štampu. Spisak svih njihovih proizvoda kao i podelu po oblastima upotrebe ćete pronaći na našoj web-stranici: oce.osa.rs

Océ

Kompanija Océ je fokusirana na proizvodnju profesionalnih sistema za štampu kako širokog formata, gde je svetski proizvošač broj 1, tako i brzih printera, skenera i kopira manjih formata i mašina za spoljnu grafiku. Océ razvija hardver, softver, usluge i potrošni materijal posebno za produkciju svih vrsta digitalnih dokumenata i aplikacija i kombinuje sve ove elemente u integrisane sisteme.

Océ-ovo iskustvo u oblasti digitalne štampe je zasnovano na 125 godina inovacija u ovoj oblasti. Danas je Océ velika organizacija sa distributerima i servisnom podrškom u 80 zemalja širom Sveta sa više od 23.000 zaposlenih.

Inovativni, produktivni i izuzetno jednostavni za upotrebu, Océ sistemi su najpouzdaniji izbor za digitalnu štampu. Tako, ako želite da Vaš tok dokumentacije od izrade preko arhiviranja i upotrebe dovedete na zaista visok nivo - obratite se lideru na svetskom tržištu - Océ.

U sastavu kompanije su tri proizvodna centra, u Holandiji, Nemačkoj i Americi specijalizovanih za jednu od tri oblasti:

  • kopiri, ploteri, skeneri i multifunkcionalni uređaji širokog formata
  • visokoproduktivni sistemi za štampu velikih brzina
  • mašine za spoljnu "outdoor" štampu

"OSA - Računarski inženjering" je jedini ovlašćeni distributer sva tri programa Océ-a na našim prostorima.

Canon

Kompanija Canon osnovana 1937 godine, je izrasla u globalnu kompaniju koja deluje na raznim tržištima, uključujući Poslovna rešenja, Potrošačke grafičke proizvode, Emitovanje i komunikacije, Medicinske sisteme i Industrijske proizvode. Sa godišnjom neto prodajom od 3,467 milijardi jena i globalnom radnom snagom od oko 118.000 ljudi u blizu 200 kompanija, Canon je jedna od poznatih i poštovanih kompanija širom sveta. Za više informacija o kompaniji posetite www.canon.com

U martu 2010, Canon je postao većinski vlasnik kompanije Oce, jednog od vodećih svetskih proizvođača rešenja za profesionalno upravljanje i štampanje dokumenata. Novi proizvodi ovih kompanija predstavljaju prekretnicu u timskom radu i omogućavaju klijentima ovih kompanija unapređen pristup vodećim tehnologijama u ovoj industriji. Sinergijom istraživanja i razvoja Canon i Océ dokazuju da su snažniji zajedno i da im je cilj da postanu svetski lideri u industriji štampe.

Kontaktirajte nas :

Poštom:
Osa Računarski inženjering
Takovska 45/VI
11000 Beograd

Tel/fax:
+381 (11) 3290-362
+381 (11) 3291-353